top of page
logo-GDGE.png

Chris Trivizas

Το δημιουργικό μας γραφείο, δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες που μελετούν και προτείνουν ολοκληρωμένες, μοναδικές και εξατομικευμένες λύσεις με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Tο γραφείο μας έχει αποσπάσει διακρίσεις σε πανελλήνιους, πανευρωπαϊκούς & διεθνείς διαγωνισμούς όπως ΕΒΓΕ, Ermis Awards, ED-Awards (European design awards), Eulda (European logo design annual), The dieline Awards (Packaging design), Red Dot Design Awards (Communication design), A' Design Awards & Competition, German Design Award,  Hiiibrand (International design awards), BNA (Brand new awards), BBA (Best brand awards), WOLDA (Worldwide logo design annual) & ADA (American design awards). Έργα μας έχουν δημοσιευθεί σε συλλογές από τους οίκους Gestalten, Rockport, Taschen, Laurence King Publishing, Viction:ary, Index Books, Sandu Publications, Monsa Publications, Zeixs, Sendpoints Publishing & Rotovision, ενώ παρουσίαση του γραφείου μας και αναφορά σε έργα μας έχει γίνει με αφιερώματα, συνεντεύξεις και άρθρα στα περιοδικά +design, Adobe Magazine, gr design, Eye Magazine, IdN™ Magazine, Novum & Slanted Magazine.

Buteli® |

Extra Virgin Olive Oil

H οικογενειακή επιχείρηση «Ανδριώτης» ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ελαιόλαδου, εδώ και 50 χρόνια. Η χαρακτηριστική ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργείται μέσα από τεχνογνωσία και αυθεντική, προσωπική φροντίδα.

Το Buteli® είναι ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μικρής παραγωγής, που δημιουργείται αποκλειστικά από ελιές που φύονται στους μοναδικής ομορφιάς ελαιώνες της Κέρκυρας. Πωλείται μόνο σε γυάλινη συσκευασία 500ml, σε επιλεγμένα σημεία και σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες. Στα Κερκυραϊκά σημαίνει «κατάστημα συγκέντρωσης ελαιόλαδου». Προέρχεται από την ιταλική λέξη «butelo», που ανήκει στη βενετσιάνικη διάλεκτο.

 

Για τη βελτίωση της παραγόμενης σοδειάς τα ελαιόδεντρα κλαδεύονται, όταν αυτό απαιτείται, στη συνέχεια τα κλαδιά περισυλλέγονται και μετά από επιλογή και ειδική επεξεργασία γίνονται πώματα για τη συσκευασία του ελαιόλαδου.

Creative Director: Τριβυζάς Χρήστος / Trivizas Chris

Naming: Τζαννής Χάρης / Tzannis Harris

Text Editor: Καραβία Σίσσυ / Caravia Sissy

Font: Parachute Typefoundry

Εκτύπωση / Print: Koύβελας ΑΕΒΕ / Kouvelas S.A.

Φωτογραφία / Photography: Math Studio

Πελάτης / Client: Ανδριώτης / Andriotis | Greek Olive Oil

Buteli_01.jpg

Sapfo® |

Extra Virgin Olive Oil

Η οικογενειακή επιχείρηση «Παπαδέλλης», ασχολείται από το 1980 με την παραγωγή, συγκομιδή και τυποποίηση ελαιόλαδου στη Μυτιλήνη. Σύμβολο του λογοτύπου αποτελεί ο ανθός της ελιάς, ο οποίος σχηματίζει με μονοκονδυλιά μια «σφυρίδα» (εργαλείο του ελαιοτριβείου, το οποίο αποτελείται από ένα στρογγυλό και επίπεδο πλέγμα από χονδρές ίνες που λειτουργεί ως φίλτρο), ώστε να οπτικοποιήσει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, από τη συγκομιδή μέχρι και την παραγωγική διαδικασία.

 

Το Sapfo® extra virgin olive oil είναι ένα μοναδικό ελαιόλαδο, η περισυλλογή του οποίου γίνεται σχολαστικά και µόνο από ορεινές και ξερικές περιοχές της Μυτιλήνης (Λέσβος). Το όνομα Sapfo®, είναι εμπνευσμένο από την ποιήτρια Σαπφώ, τη δέκατη µούσα σύμφωνα µε τον Πλάτωνα, που γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Το δίχτυ είναι πλεγμένο στο χέρι και μοναδικό για κάθε φιάλη. Σημειολογικά παραπέμπει στον καλλωπισμό και τη φροντίδα της κόμης των γυναικών στην αρχαιότητα, καταδεικνύοντας την εµµονή µας στη λεπτομέρεια και την ποιότητα όπως ακριβώς λειτουργούμε και κατά την περισυλλογή του ελαιολάδου µας. Έμπνευση για το κοπτικό που έχει το καρτελάκι της φιάλης αποτέλεσαν τα σπασμένα κομμάτια αρχαίων αγγείων. 

Creative Director: Τριβυζάς Χρήστος / Trivizas Chris

Text Editor: Καραβία Σίσσυ / Caravia Sissy

Χαρτιά / Paper: Χαρτιά Περράκης / Perrakis Papers

Font: Parachute Typefoundry

Εκτύπωση / Print: Koύβελας ΑΕΒΕ / Kouvelas S.A.

Φωτογραφία / Photography: Math Studio

Πελάτης / Client: Papadellis Olive Oil

Sapfo_01.jpg

Kuziniera® |

Pasta Corfiana

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών.

 

 Η ονοματοθεσία είναι εμπνευσμένη από την ιταλική λέξη “cuciniere” (μαγείρισσα), παραπέμποντας στο «μαγείρεμα», από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας, των συνταγών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ζυμαρικών.

 

Πηγή έμπνευσης για το σύμβολο του λογοτύπου αποτέλεσε η ποικιλία των παραγόμενων ζυμαρικών.

 

Για το σχεδιασμό του συμβόλου τοποθετήθηκαν δύο διαφορετικά είδη ζυμαρικών, το ένα μέσα στο άλλο, έτσι ώστε να οπτικοποιούν έναν πλάστη, σύμβολο συνδεδεμένο άρρηκτα με την παράδοση και την χειροποίητη παρασκευή.

Creative Director: Τριβυζάς Χρήστος / Trivizas Chris

Πελάτης / Client: Kuziniera® | Pasta Corfiana

Skaras_02.jpg
Επόμενη συμμετοχή
bottom of page