top of page
logo-GDGE.png

G Design Studio

Το G Design Studio είναι ένα δημιουργικό γραφείο με βάση την Αθήνα. Κινείται σε ανοιχτό πεδίο δημιουργικών εφαρμογών, από τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και συσκευασιών μέχρι εφαρμογές σε ψηφιακά περιβάλλοντα.  Συνεργάζεται με υπουργεία, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικούς φορείς, οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις, αποτυπώνοντας το όραμα και το αξιακό σύστημα που ορίζει την ουσία των πελατών του.  Καθαρότητα στη φόρμα, αυθεντικότητα και σχεδιασμός με έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο συνιστούν τις βασικές αρχές της δημιουργικής διαδικασίας.  Mε τον ίδιο ενθουσιασμό αγκαλιάζουμε τα νέα τεχνολογικά μέσα, όσο και τα αντικείμενα της ανθρώπινης δεξιοτεχνίας.  Το G Design Studio έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Έχει διακριθεί με το ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης 2013 και 2015.

Κίτρον Νάξου /
Κitron Naxos

Για ένα από τα πλέον εμβληματικά Ελληνικά προϊόντα, το Κίτρο Νάξου, ανασχεδιάσαμε την ετικέτα του. Η ποτοποιεία Βαλληνδρά ιδρύθηκε στη Νάξο το 1896 και εξάγει τα προϊόντα της από το 1928. Το Κίτρο Νάξου είναι ένα από τα τρία ποτά με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης στην Ελλάδα. Με σεβασμό στην παράδοση και με χρήση ιστορικών οπτικών στοιχείων δημιουργήσαμε μια σειρά ετικετών η οποία μεταφέρει στο κοινό τη μοναδικότητα του προϊόντος και επικοινωνεί τις αξίες πέντε γενεών ποτοποιών.

 

Με ιδιαίτερο τυπογραφικό σχεδιασμό και με σημασία στη λεπτομέρεια μέσω εκτυπωτικών εφαρμογών, αναδεικνύουμε το προϊόν μέσα από ένα σχεδιαστικό ταξίδι στον χρόνο, αποτυπωμένο όμως για το σήμερα και το αύριο.

 

Creative Director: Στεφανίδης Δημήτρης / Stefanidis Dimitris

Art Director: Τρύμπαλη Άννα / Trimpali Anna

Πελάτης / Client: Ποτοποιΐα Βαλλήνδρα / Vallindras Distillery

kitro-1.jpg

Έχουμε τον τρόπο /
We Will find a Way

Στις δύσκολες στιγμές ο άνθρωπος επιστρατεύει την ευφυΐα του. Στο κρίσιμο σημείο εκείνο που καθορίζει τη συνέχεια των πραγμάτων, η δημιουργικότητα ανθίζει, πυροδοτεί ιδέες και βρίσκει δρόμους. Μονάχα αυτή μπορεί να λύσει τα αδιέξοδα.

 

Με τη μουσική ως πηγή δημιουργικότητας και χρησιμοποιώντας τα αγαθά που απλόχερα μας προσφέρει η χώρα μας, δημιουργήσαμε για την επικοινωνία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για το 2016, τα πιο φρέσκα όργανα μουσικής.

Creative Directors: Γεωργίου Μιχάλης / Georgiou Michalis, Στεφανίδης Δημήτρης /

Stefanidis Dimitris

Art Directors, Illustrators: Κωστάκη Σοφία / Kostaki Sophia, Μανουρά Μαριάννα /

Manoura Marianna, Renata Krasovskajia

Πελάτης / Client: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών / Athens State Orchestra

koa_covers-final-1515.jpg

Μουσική Συμφωνία / Musical Accord

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς μουσική; Αν οι νότες και κάθε όργανο κατοικούσαν σε διαφορετικό πλανήτη αποκομμένα μεταξύ τους; Ένας μαέστρος (ο τελευταίος του πλανήτη του) αποφασίζει να ταξιδέψει και να συμφιλιώσει όργανα και νότες, να ξαναζωντανέψει τη μουσική. Πολλοί προορισμοί, πολλές παύσεις. Μια περιπετειώδης αναζήτηση. Κάθε παύση και μια επίσκεψη σε διαφορετικό πλανήτη. Εχθρικά βιολιά, θυμωμένα πιάνα, συντηρητικές νότες, αντικοινωνικές παρτιτούρες, αμίλητα όμποε, ξεχτένιστες άρπες, κάθε πλανήτης και άλλες δυσκολίες. 

 

Μια ιστορία (ένα σύγχρονο graphic novel) ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του ετήσιου καλλιτεχνικού προγράμματος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Κάθε συναυλία και ένα κομμάτι της ιστορίας. Μια περιπετειώδης αναζήτηση, μια ακολουθία. Ένα ταξίδι που αναδεικνύει την αναγκαιότητα του θάρρους και της αισιοδοξίας, το ρόλο της δημιουργικότητας, τη σημασία της συνεργασίας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα. 

 

Μια ιστορία από ασυμφωνίες που καταλήγει σε Μουσική Συμφωνία.

Creative Directors: Γεωργίου Μιχάλης / Georgiou Michalis,

Στεφανίδης Δημήτρης / Stefanidis Dimitris

Designers: Κωστάκη Σοφία / Kostaki Sophia, Μανουρά Μαριάννα /

Manoura Marianna, Βέης Στέφανος / Veis Stefanos

Illustrator: Renata Krasovskaja

Πελάτης / Client: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών / Athens State Orchestra

koa-5.jpg

Πιστοί στη Μουσική / Heroic Attachment
to Music

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του κολλάζ µε αναθεωρημένη ματιά, υπογραμμίζουμε την 75ετή πορεία της Κ.Ο.Α. μέσα από τη σημερινή προοπτική. Αρχετυπικά σύμβολα της μουσικής, αποτυπώνουν την παρούσα συνθήκη ύπαρξής της. Το κολλάζ υπενθυμίζει ότι το αρχείο είναι πάντα ζωντανό, όσο οι πιστοί το τροφοδοτούν µε νέες αναγνώσεις. Οι διαρκείς μεταμορφώσεις της τέχνης είναι ο τρόπος να επικοινωνείς δημόσια την κληρονομιά σου και η ηρωική προσήλωση στη Μουσική είναι ο µόνος δρόμος. 

Creative Directors: Γεωργίου Μιχάλης / Georgiou Michalis,

Στεφανίδης Δημήτρης / Stefanidis Dimitris

Αrt Director: Πετρής Γιάννης / Petris Giannis

Πελάτης / Client: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών / Athens State Orchestra

koa-17-18-5.jpg
Επόμενη συμμετοχή
bottom of page