top of page

Anesis

Η Anesis ιδρύθηκε το 2002, στην περιοχή του Λαγκαδά, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Στην εταιρεία μας λαμβάνουμε υπ’ όψιν δύο πράγματα: την ποιοτική κατασκευή επίπλων και τους ανθρώπους. Το πνεύμα της συνεργασίας, της συνέπειας και της αφοσίωσης στο όραμά μας αποτέλεσε μία δυνατή βάση για τα πρώτα μας βήματα. Αρχικά, εστιάσαμε δημιουργικά στις καρέκλες τραπεζαρίας, οι οποίες πλέον αποτελούν και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με πιο περίπλοκα σχέδια και έπιπλα και τα τελευταία χρόνια, σημαντικές προσθήκες σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας έδωσαν την δυνατότητα επέκτασης της παραγωγής μας σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων επίπλου, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, η ομάδα των σχεδιαστών μας μεγάλωσε, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε καινοτόμα και αυθεντικά σχέδια τα οποία θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Κάθε νέο μοντέλο που περιλαμβάνεται στη γραμμή παραγωγής εκπροσωπεί τις αξίες μας και το πάθος με το οποίο δουλεύει η ομάδα μας. Κάθε προϊόν που πουλάμε κρύβει μέσα του μια ιστορία, η οποία ξεκινά από το εργοστάσιο μας στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να ζει μαζί με σας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε ότι θα εξερευνήσετε την συλλογή μας με ευχαρίστηση.

Gilda A70

H καρέκλα Gilda προσφέρει ένα γοητευτικό στυλ στο χώρο σας. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν την εξαιρετικά λεπτομερή ξυλουργική και περίτεχνες λεπτομέρειες. Οι γεωμετρικές, μοντέρνες γραμμές σε συνδυασμό με τις κομψές της καμπύλες αναδεικνύουν τη σύγχρονη σχεδίασή της και δημιουργούν την ιδανική αναλογία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό. Πρωτότυπη και σύγχρονη σχεδίαση με έμφαση στην εργονομία. Η Gilda είναι ιδανική για μικρά δωμάτια, μιας και το ύψος της, της επιτρέπει την πλήρη τοποθέτηση κάτω και μέσα σε κάθε τραπεζαρία, δημιουργώντας περισσότερο xώρο.

Jiraf A76 & Jiraf A76+

Η καρέκλα Jiraf αποτελεί μία στυλάτη πρόταση. Μία καρέκλα εμπνευσμένη από την σπονδυλική μας στήλη, η Jiraf στηρίζει το ανθρώπινο σώμα με άνεση. Η μικρή μας “καμηλοπάρδαλη” όπως την αποκάλεσε ο σχεδιαστής Τristan Noirot Nerin, φτιαγμένη όλη σε μασίφ στοιχεία μας κερδίζει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό της και το αψεγάδιαστο φινίρισμά της και είναι έτοιμη να προσφέρει μοναδικές πινελιές αισθητικής στο χώρο σας. Στο μοντέλο Α76 το κάθισμα είναι φυσικό λουστραρισμένο κάθισμα δίνοντας μια παραπάνω πινελιά στην κλασσικότητα ενώ στην Α76+ το αφρώδες με το ύφασμα, εκτός από λίγη παραπάνω άνεση, την κατατάσσει σε ένα πιο μοντέρνο κάθισμα.

Olina A79

Η Olina είναι μία ξύλινη καρέκλα, η οποία προσφέρει υπέρτατη άνεση και κομψότητα με ένα μοναδικό τρόπο που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Με καλοδουλεμένες λεπτομέρειες που από την αρχή μελετήθηκαν προσεκτικά και επανειλημμένα, επιτεύχθηκε ένα σωστά ισορροπημένο και διαχρονικό προϊόν, τόσο οπτικά όσο και κατασκευαστικά.

Omicron M511

Ο μπουφές Omikron είναι το ιδανικό έπιπλο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επιπλέον χώρο σπίτι σας, προσφέροντας χρήσιμες και έξυπνες εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Ένα έπιπλο, φτιαγμένο στο χέρι με εξαιρετική προσοχή στην κάθε του λεπτομέρεια, το οποίο πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ρετρό και σύγχρονου στυλ και συνδυάζει την μεγάλη χωρητικότητα με την όμορφη αισθητική.

Επόμενη συμμετοχή
bottom of page